Over SamenRaken

Wil je gezonder en bewuster door het leven? Wil je meer ontspanning, maar minder stress ervaren en meer verstand krijgen van hoe jij ‘werkt’?

Gezondheid, ontspanning, lichaamsbewustzijn en bewustzijn

Over LeonieGezondheid, ontspanning, (lichaams)bewustzijn en het begeleiden van mensen vormen de rode draad in mijn leven. Altijd nieuwsgierig om mezelf verder te ontwikkelen en nog net dat beetje meer te kunnen bieden!

Met mijn grote interesse voor bewegen, voeding, spiritualiteit, opvoeden, verzorging en leefstijl hoop ik je hier een bron van inspiratie te bieden en waar je wenst begeleiding. Graag met een vleugje humor, soms met een knipoog en altijd met alle ruimte voor je eigen-(wijs)heid.

 

SamenRaken

De naam SamenRaken krijgt voor mij hoe langer ik dit werk doe, steeds meer betekenis. Zeker nu ik een mooi gezinnetje vorm met mijn man en dochters (2015 en 2017). Voor mij staat SamenRaken vooral voor het in contact staan met jezelf en met de wereld om je heen die net zo goed deel is van jou.

 

Werkwijze

Mijn kracht is om je te leren bewust te voelen met je lichaam, te observeren of er pijn of ongemak is. Maar ook compensatiegedrag spoor ik graag met je op, want dit gedrag zorgt vaak voor nieuwe klachten. Ik werk vanuit mijn intuïtie met als basis alles wat ik in het leven aan kennis heb mogen vergaren. Ik stap met alle plezier uit vaste kaders. Met de overtuiging dat in zachtheid en liefde een enorme kracht schuilt.

 

Ik werk graag op maat, aansluitend bij wat jij nodig hebt. Naast al het het online leesvoer, bied ik momenteel de volgende diensten aan:

 

  • Reset massage
  • Shiatsu therapie
  • Shiatsu ontspanningsmassage
  • Pilates les individueel
  • Pilates les in groepen
  • En… alle ruimte om contact op te nemen als deze diensten het net niet zijn voor jou, maar je wel denkt met mij aan het werk te kunnen.

Om een idee te krijgen van mijn opleidingen en werkzame leven, kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen op mijn LinkedIn profiel.

 

Ik kijk er naar uit je te ont-moeten!

 

Hartegroet,

Leonie Ritman van Oost

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *