Pilates bij bedrijven

Pilates binnen jouw bedrijf is een prima manier om de werkomstandigheden van werknemers te verbeteren. Er wordt gewerkt aan een verbeterde lichaamshouding en lichaamsbewustzijn.Veel zitten en uren turen naar de computer maakt vaak stijf en vermoeid. Even lekker bewegen tussendoor geeft weer energie! Het maakt de spieren weer los en verbetert de lichaamshouding. Ook bouw je kracht op en verbetert je flexibiliteit.

 
Ik draag graag bij aan vitale werknemers!

Het voordeel van Pilates is dat er weinig materialen nodig zijn. Met een pilates/ yogamatje, een rustige ruimte en makkelijk zittende kleren kom je al een heel eind.

 
Pilates in de pauze

Omdat je van Pilates over het algemeen niet enorm gaat zweten is het ook bij uitstek een training die bijvoorbeeld in de pauze aangeboden kan worden.
Ik zorg voor een enthousiaste Pilates docente met oog voor de individuele mogelijkheden van de deelnemers. Het bedrijf zorgt voor een geschikte ruimte en matjes.

Praktisch

Informeer voor de mogelijkheden via leonie@samenraken.nl.
Voor elke opdracht wordt een offerte op maat gemaakt. De tarieven hangen af van het aantal deelnemers , de hoeveelheid lessen & de reisafstand. Vermeld deze dan ook in uw aanvraag.