Shiatsu massage

Tijd voor jou om even helemaal te ontspannen én om waar je wenst klachten te behandelen. Bijvoorbeeld die zeurende pijn tussen je schouderbladen, die pijn in je nek of je lage rugpijn. Maar ook om weer rust in je hoofd te creëren en helemaal tijd voor jezelf te ervaren.

Aan het begin van de massage nemen we tijd voor een stukje diagnose door middel van bijvoorbeeld vragen, voelen van de pols en buik en het bekijken van de tong. Deze vorm van diagnose en massage vindt zijn oorsprong in de traditionele Chinese geneeskunde.

Daarna mag je plaatsnemen op de futon om de shiatsu massage te ontvangen. Over de kleding heen, dus zorg dat je comfortabel gekleed bent zodat je makkelijk kunt bewegen.

Mijn stijl is zacht en heel aanwezig. Vergis je niet, het werkt diep door en helend op misschien een andere manier dan je gewend bent. Ik werk heel intuïtief. Bewust, omdat ik dan echt op mijn best ben. Dus wil jij een stevige massage? Heel eerlijk: dan ben je bij mij niet aan het juiste adres.

  • Kosten Shiatsu massage bij Soul Yoga:
    55 euro (aanbieding) per 2020 betaal je 65 euro
    adres: Touwslagerpad 2 te Oud-Beijerland
  • Bij jou thuis of op je werkplek:
    Stuur een aanvraag per mail en vermeld daarin je adres. Afhankelijk van de reisafstand en je vraag krijg je een offerte op maat