Aanbod

Momenteel kun je online, telefonisch en fysiek met mij aan de slag!

RESET AND CONNECT
Heb je last van gezondheidsklachten, stress , heb je vragen over je spirituele ontwikkeling, ben je overprikkeld of zit je niet lekker in je vel? Ik leer je graag hoe je de signalen van je lichaam leert herkennen, je energie weer in balans brengt en weer in flow komt. Zodat je je weer gezonder, gelukkiger & energieker voelt.
Ik maak tijdens een Reset & Connect sessie gebruik van bijvoorbeeld Shiatsu, healing, reading, magnetiseren, lichaamswerk, meditatie, indien gewenst leefstijladvies, Human Design en coaching. Doel is dat je energie en lichaam weer haar natuurlijke balans herkent en hoe vaker je een sessie doet, dit ook (langer) vasthoudt. En al doende leer jij allemaal tips & trucs die je thuis ook kunt toepassen.

Ik werk geheel in het moment in contact met mijn intuïtie & guidance. Geen enkele sessie is dus hetzelfde. Als je van een heel planmatige aanpak houdt, een hele stevige massage of alleen komt om te ontspannen: sorry- not- sorry dan ben jij mij niet aan het goede adres. Ik werk soms heel subtiel, maar ondertussen wel heel diep. Omdat een sessie ook telefonisch of online kan plaatsvinden is fysiek contact dus niet eens persé noodzakelijk.

Kosten: 149 euro
Locatie: Oud-Beijerland / telefonisch of online

MEDITATIE OP MAAT
Ik maak op aanvraag meditaties op maat. Naar aanleiding van waar je nu op vastloopt maak ik een meditatie voor jou. Een meditatie die jou helpt om bijvoorbeeld niet helpende overtuigingen of blokkades te transformeren naar helderheid.

Dit alles om jou je gezonder & gelukkiger te laten voelen en in staat om te luisteren naar jouw EIGEN wijsheid waar alle antwoorden besloten liggen.

kosten: op maat (afhankelijk van lengte meditatie en hoeveelheid tijd voor voorbereiding)

Back to YOU
Wil jij 8 weken lang intensiever aan de slag? Echt commitment maken voor radicale self-care? Vanaf 15 september start Back to YOU. Een op maat gemaakt programma waar 1-1 sessies afgewisseld worden met Q&A en energie- & bodywork waar je zelf mee aan de slag kunt. Voel jij een JA DAT WIL IK! Neem dan contact met mij op voor een GRATIS gesprek om te ervaren of wij een match zijn om samen aan de slag te gaan.

MEDITATIES OP SOUNDCLOUD

Je kunt ook kennismaken met mijn meditaties op Soundcloud

Meer weten? Je kunt altijd even mailen voor een kosteloze telefonische afspraak waar we samen verkennen wat er speelt en wat jou verder kan helpen.

With love,

Leonie

Mailadres: leonie@samenraken.nl