Back to YOU!


Dag regels
Dag kaders
Hallo 100% JEZELF


Lieve wereldverbeteraar, ondernemer, lichtwerker,  rebel, vrouw,

 • Jij zet jezelf iedere dag in om de wereld mooier te maken
 • Om je purpose te leven, goed te zijn voor de mensen om je heen en je dromen werkelijkheid te maken. 
 • Jij doet dingen op jouw manier
 • Hokjes zijn aan jou niet besteed
 • Jij ziet de wereld anders dan de meeste anderen
 • En je kijkt dwars door alle bullshit heen

Jij ZIET mensen. Je ziet patronen. Of neemt met een ander zintuig waar wat een ander ontgaat.

Veel hoogbewuste mensen ervaren dit.

 • Als een spons zuig je op wat je ziet, hoort, ruikt
 • Soms ten koste van de connectie met jezelf
 • Het is een continue uitdaging om jezelf te zijn in alle afleidingen
 • Ergens weet je wel: Ik pas me aan
 • Je weet dat dit energie kost

Dit kan en mag anders.

Jij wil steviger in je schoenen staan

 • Staan voor wat je voelt en ziet
 • Jouw visie, jouw ervaring delen zonder angst voor afwijzing of veroordeling
 • Je energiek & stralend voelen
 • In verbinding met je higher self & je purpose
 • 100% jezelf zijn

Ik help je op een nog dieper level ontdekken wie je bent

Om te gaan staan voor wie je bent

Zodat je je vrij voelt

Rust in jezelf ervaart

En meer plezier hebt!Back to YOU – Een 1:1 traject op maat

 • Door jou zelf gereedschap in handen te geven om weer heel bewust connectie te maken  met jouw Eigen-Wijsheid
 • Door je bewust te maken van waar wat jou heel natuurlijk afgaat EN waar je jezelf nu tegenhoudt 
 • Door je te leren hoe je “jouw gedoe” voor je kunt laten werken

  Zodat jij unapologeticly kunt ZIJN wie je bent!

  Door spiritualiteit ook heel aards te maken, tastbaar & fun!

Lees je dit en voel jij een HELL YES? More than happy to Connect om te kijken of we een match zijn om samen te werken. Voel je een ja, maar heb je toch nog wat vragen. Ook dan nodig ik je van harte uit om een gesprek met mij aan te vragen.

Maar pas op! Hoe je de wereld nu ervaart, zou zomaar eens kunnen veranderen.

 • Want hoe zou het zijn als je bewuster bent van waar het even niet stroomt
 • Je lichaam je beste vriend wordt omdat je haar signalen gaat waarnemen
 • En hoe je heel bewust contact kunt maken met je “higher self” of hoe jij het ook noemen wil
 • Je meer dan ooit keuzes maakt die JOU dienen zonder opgeslokt te worden door alle mogelijkheden
 • Je echt verstand krijgt van jouw unieke energie en je zodoende dus energieker & gezonder gaat voelen en krachtiger kunt gaan staan voor wie JIJ bent.
 • Want ik weet dat het “niet-goed-genoeg-monster” jou soms bij je kladden weet  te grijpen.  En dat je soms overweldigd wordt door alle mogelijkheden die je ziet en/of  gewoon weg soms niet meer weet welke keuzes te maken. 
 • Nog meer leren, of juist niet? Heb je het ECHT nodig? Toch weer die cursus of training doen? Dat dieet proberen om je fitter en gezonder te voelen. Hmmm eigenlijk weer meer bewegen, maar hoe plan ik dat in enzovoorts.. Keuzes, keuzes…

Heel eerlijk? Alles zit al in jou. Het is meer een kwestie van er weer bewust verbinding mee maken. En wat je dan aan input (informatie, boek, het juiste persoon etc) kan gebruiken vindt jou in plaats van dat jij er naar zoeken hoeft. 

Het goede nieuws is: Jij kan dit leren

Door bewustwording

Door je bewust te verbinden met je lichaam en je Eigen Wijsheid. 

Om van daaruit keuzes te maken die helemaal JOU zijn.

Zonder concessies. 

Nog meer JIJ! 

Ik weet het, er wordt enorm veel waardevols aangeboden. Waarom zou je nou met mij in zee gaan? 

Ik ga je geen gouden bergen beloven.

Want jij bent degene die deze reis aangaat! En het maakt uit hoeveel tijd je erin kunt steken, hoe committed je bent. Waar je bent in je ontwikkeling nu. Hoeveel moeD je hebt.Van mijn kant kun je verwachten dat ik mijzelf steeds verbind met mijn Eigen Wijsheid for the highest good of all. Het is mijn droom dat iedereen weer ECHT in contact met zijn/haar eigen guru gaat leven.

Het is één van mijn motto’s: “Be your OWN guru!”

Dat je beseft dat je NIET gefixt hoeft te worden. Omdat je al heel bent.

Anders gezegd: door jou te begeleiden vervul ik mijn missie en ben ik dus waanzinnig gedreven om dit werk te doen! So that’s what you get <3

Het toffe is dat het mijn GOUD is om blokkades waar te nemen en jou te ondersteunen deze te transformeren en weer de ont-spanning te vinden in het loslaten van wat je niet meer dient.

De magie die plaatsvindt, is dat je perceptie, je manier van denken verandert. Dat je gevoelens, je emoties veranderen en ook je energie. En door die shifts heb jij de mogelijkheid in handen jouw leven te veranderen door vooral meer JIJ te zijn.

Ik moet toch altijd denken aan Alice in Wonderland ( I LOVE that movie!) Want je “Muchness” verlies je soms door wat je onbewust bent gaan geloven. Want in de tijd dat we opgroeien worden we beïnvloed door wat ons verteld wordt door onze ouders, op school enzovoorts. En dan heb ik het nog niet eens aan collectieve overtuigingen die er zijn. Het goede nieuws is dat we ons wel weer bewust kunnen worden van dergelijke overtuigingen en kunnen kiezen om ze los te laten als ze niet bij ons passen. En je dus ook steeds meer te gaan herinneren wie je daadwerkelijk bent zonder al die ruis.Onze aandacht is ontzettend kostbaar. Kostbaarder dan wat ook! Ik wil mijn aandacht richten op de mensen die mij lief zijn en voor wat ik te doen heb hier. Oftewel I show up om jou een aanbod op Maat te bieden als ik voel dat we een match zijn om samen te werken. Waarom op maat? Omdat jij uniek bent en dus geen one size fits all aanbod hoeft te accepteren. Dus ben ik ook bloedeerlijk als ik de match niet voel.

Even samenvattend:


Back to YOU: een op maat traject voor jou! Wat er in zou kunnen zitten? Nou dit bijvoorbeeld!

1:1 sessies met mij

healing & reading op afstand


Toegang tot Online Yoga & Pilates of juist live lessen in een groep of 1:1 om je te ondersteunen in je lichaamsbewustzijn


Een coach & psychic sidekick in je achterzak
die je tussendoor vragen kunt stellen

Kennis van jouw energie blauwdruk door middel van human design

Op maat (schrijf)opdrachten, visualisaties, meditaties

Jij mag shinen op jouw eigen unieke manier. En ik ben more than happy om jou daar bij te mogen begeleiden. 

De wereld heeft mensen die volledig zichzelf zijn keihard nodig!

Okay… Ik heb heel veel verteld. Maar anderen kunnen je misschien wel veel beter vertellen hoe het is om met mij te werken! Dus hier twee prachtige ladies aan het woord:

Testimonials

Irene “Leonie kwam op mijn pad via een Leontien. Al vanaf onze eerste kennismaking, voelde ik een klik. Door de drukte van alle dag verdween ze helaas wat van het toneel, tot ze met het traject “Back to you” startte! Dat sprak me zo enorm aan, dat we al snel met elkaar in gesprek waren hierover. Aan de hand van mijn human design chart gaf ze al in onze intake gouden tips aan me, waaronder het gesprek even laten bezinken en later beslissen over een “go”. Eigenlijk popelde ik vanaf dat moment om met haar aan de slag te gaan en dat hebben we uiteindelijk ook gedaan. Ze is duidelijk in wat ik van haar mag verwachten, biedt uit zichzelf tools waarvan ze denkt dat ik er wat aan heb (ja, ze beschikt over een geweldige timing)!

Zo heeft ze al meerdere visualisaties voor me ingesproken, readings en healings gegeven en wist ze onnoemelijk vaak dat onder woorden te brengen wat mij niet lukte. Om nog te zwijgen over het plezier wat we hadden tijdens de één-op-één sessies. Ze weet zowel serieuze aspecten af te wisselen met luchtigheid, zodat de hele sessie een positieve vibe houdt. Met alles wat we bespraken, de  tools die ze me gaf en de inzichten waar ze me mee hielp, heeft ze me echt naar een volgend niveau geholpen. Naar een niveau dichterbij mezelf, meer inzicht in wat wel/niet werkt en beduidend meer plezier in de dagelijkse dingen.

Ben je op zoek naar een coach die je inzichten helpt vergaren, die je niet alles voorkauwt maar je juist op weg leidt naar het inzicht, dan ben je bij Leonie aan het juiste adres! Je hoeft niet bang te zijn dat ze je op een confronterende manier tegemoet treedt, juist totaal niet! Ze treed je met openheid en warmte tegemoet, waardoor dat waar ze haar vinger oplegt, al gelijk positiever voelt dan je misschien zou verwachten. Ze pakt wel door en prikt goed door bullshit heen, dus als je twijfelt over of je wel echt aan jezelf wilt werken, dan kan je beter een andere coach zoeken, tenzij je natuurlijk jezelf wilt uitdagen! 

Wat ik stiekem heel fijn vond, is dat ze op een eigen manier naar het leven kijkt. Op een meer holistische manier, waarbij alles met elkaar verbonden is op een bepaalde manier. Dit doet ze echter op een heerlijk praktische manier en niet zo’n overdreven zweverige manier. Al twijfel ik er niet aan dat ze zich hierin kan aanpassen aan de persoon die tegenover haar zit!”

Irene Cairo-Vree

33 jaar

Ondernemer en Roosteraar

NB deze dames hebben beiden 8 weken met mij gewerkt in een Pilot van dit traject.