Back to YOU!

Wat als je helemaal jezelf mag zijn in een leven waarvoor je graag je bed uit komt?!

Lieve wereldverbeteraar, ondernemer, lichtwerker,  rebel, moeder, of wie jij ook bent,

Ben jij stiekem ook maar steeds op zoek?
Op zoek naar die lifehacks om je het liefst NU (en liever gisteren nog) gezond, & gelukkig te voelen.

Want momenteel voel je je vaak ontevreden. Omdat je hoe je je leven nu leidt, niet past met wat je diep van binnen ECHT verlangt voor jezelf.
Want je wil gewoon… tja wat wil je eigenlijk? Misschien heb je er niet eens woorden voor. Maar je voelt van binnen wel dat er meer voor je is weggelegd.

Dus je googlet nog maar eens een rondje. Gaat af en toe eens naar yoga of volgt een training. Volgt tips van allemaal experts op het gebied van gezondheid & geluk. En als ik in je kast kijk, zie ik daar vast de nodige zelfhulpboeken liggen.

Maar uiteindelijk leveren al die tips je niet zoveel op. Sterker nog, stiekem ben je af en toe een beetje pissig of gewoon vet gefrustreerd omdat je niets volhoudt wat je je voorneemt. Of houd je wel vol, maar helpt het jou gewoon niet echt. Het past gewoon net niet of zo. Je bent nou ja… gewoon anders.

Het is logisch dat je naar een beter leven op zoek gaat.
Maar heel eerlijk… je zoekt op de verkeerde plek!

De wijsheid die je ECHT nodig hebt, ga je namelijk niet vinden in boeken, trainingen en
“vijf stappen naar een gelukkiger leven” lijstjes.

Betekent dit dat je gedoemd bent om te blijven hoe & waar je nu bent?
Of course not!

Ik nodig je JUIST uit om echt te gaan ontdekken wat jij wil in je leven.
Om te zijn wie je bent.

Niet door te zoeken in de buitenwereld.
Maar door weer contact te maken met al die wijsheid in jou die geduldig op jou ligt te wachten. Al die ruis van de buitenwereld de mond te snoeren zodat je jouw eigenste TOM TOM weer kunt horen.

Mogelijke bijwerkingen?
Meer geluk, geld, betere gezondheid, fijne relaties, betere seks enzovoorts 😉


Maar vooral ga je jezelf stukken meer waarderen, gewoon om wie je bent

Wie gaat je begeleiden?

Alles leuk en aardig.. Maar met wie krijg je dan te maken tijdens Back to You?

Hai, ik ben Leonie Ritman – van Oost.
Getrouwd met de gekste & de leukste (vindt hij zelf tenminste) En.. moeder van twee dochters.

Mijn leven is een grote bumpy ride vol belevenissen. Mocht je als iets van Human Design weten. Mijn chart vertelt dat ik een 3/6 emo Manifesting Generator ben. Al zegt dat natuurlijk nog niet heel veel.
Ik kan je wel vertellen dat wat ik zelf heb mogen ervaren me enorm helpt in het werken met mensen. Een initiatie van het leven zelf en veel veelkracht.

Ik ben een mensen-mens pur sang die na lang wikken en wegen ging studeren voor maatschappelijk werkster.
Ik werk inmiddels 20 jaar met mensen. In de kinderopvang, het gevangeniswezen, de jeugdhulpverlening, als Pilates- en Yogadocente en in mijn praktijk SamenRaken.
Altijd nieuwe dingen aan het leren en meer certificaten in mijn bezit dan mijn muur aankan. Ik heb ze overigens niet opgehangen. Houd ik niet van. De belangrijkste dingen die ik leren mocht, leerde het leven mij zelf.

Ik ben heldervoelend, helderwetend, helderhorend enzovoorts. Dol op struinen in de natuur, lezen en schrijven. Met werk dat totaal niet als werk voelt, maar als een roeping die enorm veel voldoening geeft.

Wat gaan we doen?

Nu je weet met wie je te maken hebt.
Wat gaan we dan doen tijdens Back to You?

Well dear, you are in for a real treat.
Namelijk het vaagste EN meest complete traject wat je op het wereld wijde web tegen gaat komen.

Vier maanden lang sta ik tot je beschikking. Sta ik aan je zijde tijdens de confronterende en spannende momenten. En vier ik jouw overwinningen & doorbraken met je mee.

Ben ik rete-eerlijk als ik het gevoel heb, dat je jezelf aan het saboteren bent. En ben ik een liefdevolle cheerleader als je veel te hard bent voor jezelf.

Waar het vooral om draait: je krijgt wat je nodig hebt.
Geen fluff. Geen vast stappenplan. Geen online programma wat je moet volgen. Geen ruis.

Wel krijg je persoonlijke aandacht & afgestemde coaching, energy- en bodywork. Een safespace om mens te zijn. Met 1:1 sessies om de diepte in te gaan en jouw persoonlijke online space waar je ondersteunend materiaal vindt om jou te helpen in jouw transformatie.

En natuurlijk ben ik tussendoor gewoon bereikbaar voor vragen of om even te delen.

Okay love.
Na al deze informatie is het up to you! Ga jij op die gouden knop drukken om een afspraak met me in te plannen? Yup, je krijgt me namelijk gewoon te spreken voordat we daadwerkelijk van start gaan.

Ik heb heel veel verteld. Maar anderen kunnen je misschien wel veel beter vertellen hoe het is om met mij te werken! Dus hier twee prachtige ladies aan het woord:

Reviews

“Leonie kwam op mijn pad via een Leontien. Al vanaf onze eerste kennismaking, voelde ik een klik. Door de drukte van alle dag verdween ze helaas wat van het toneel, tot ze met het traject “Back to you” startte! Dat sprak me zo enorm aan, dat we al snel met elkaar in gesprek waren hierover. Aan de hand van mijn human design chart gaf ze al in onze intake gouden tips aan me, waaronder het gesprek even laten bezinken en later beslissen over een “go”. Eigenlijk popelde ik vanaf dat moment om met haar aan de slag te gaan en dat hebben we uiteindelijk ook gedaan. Ze is duidelijk in wat ik van haar mag verwachten, biedt uit zichzelf tools waarvan ze denkt dat ik er wat aan heb (ja, ze beschikt over een geweldige timing)!

Zo heeft ze al meerdere visualisaties voor me ingesproken, readings en healings gegeven en wist ze onnoemelijk vaak dat onder woorden te brengen wat mij niet lukte. Om nog te zwijgen over het plezier wat we hadden tijdens de één-op-één sessies. Ze weet zowel serieuze aspecten af te wisselen met luchtigheid, zodat de hele sessie een positieve vibe houdt. Met alles wat we bespraken, de  tools die ze me gaf en de inzichten waar ze me mee hielp, heeft ze me echt naar een volgend niveau geholpen. Naar een niveau dichterbij mezelf, meer inzicht in wat wel/niet werkt en beduidend meer plezier in de dagelijkse dingen.

Ben je op zoek naar een coach die je inzichten helpt vergaren, die je niet alles voorkauwt maar je juist op weg leidt naar het inzicht, dan ben je bij Leonie aan het juiste adres! Je hoeft niet bang te zijn dat ze je op een confronterende manier tegemoet treedt, juist totaal niet! Ze treed je met openheid en warmte tegemoet, waardoor dat waar ze haar vinger oplegt, al gelijk positiever voelt dan je misschien zou verwachten. Ze pakt wel door en prikt goed door bullshit heen, dus als je twijfelt over of je wel echt aan jezelf wilt werken, dan kan je beter een andere coach zoeken, tenzij je natuurlijk jezelf wilt uitdagen! 

Wat ik stiekem heel fijn vond, is dat ze op een eigen manier naar het leven kijkt. Op een meer holistische manier, waarbij alles met elkaar verbonden is op een bepaalde manier. Dit doet ze echter op een heerlijk praktische manier en niet zo’n overdreven zweverige manier. Al twijfel ik er niet aan dat ze zich hierin kan aanpassen aan de persoon die tegenover haar zit!”

Irene


NB Deze dames deden mee aan de Pilot versie van Back to You.

Quanta costa?
Ah kak.. zou ik bijna vergeten om te vertellen wat Back to You kost.
Ga ik je wel gewoon vertellen hoor. Ik weet zelf ook altijd erg graag waar ik aan toe ben.

Back to You kost € 1111,00
Je mag zelf kiezen of je dit in 1x betaalt of in termijnen. Maakt voor mij niet uit.

Is best een investering. Dat snap ik. En tegelijkertijd durf ik te stellen dat het een schijntje is, voor wat je ervoor krijgt en wat het je op gaat leveren.

Je bent dan ook van harte welkom om zonder pressure met mij een gesprek aan te vragen. Want uiteindelijk wil ik vooral dat het past bij wat jij wenst voor jezelf.

Als je ergens van binnen een vonkje voelt branden, om dit avontuur aan te gaan:

Go for it!!!


Weet je nog? Dat leven waar jij graag je bed voor uit gaat?