Healing Nidra

Healing Nidra is een combinatie van Yoga Nidra & Healing. Ik breng je in een diepe staat van ontspanning en je zelfhelend vermogen wordt aangesproken. In de ontspanning ondersteun ik je met healing energy.

Yoga Nidra draagt principes van zowel hypnose als meditatie in zich en maakt dat je heel diep kunt ontspannen en dat de activiteit van je hersengolven verandert naar theta en delta. De delta staat kun je zien als de “deep-sleep” staat. Alleen ben je er in dit geval met je bewustzijn bij.

Je komt eenvoudig dicht bij jezelf, bij je eigen essentie. Wat je ongelofelijk helpt bij het uitzoomen van al je gedachtes en emoties. Maar ook is het enorm ondersteunend in het kalmeren van je zenuwstelsel. Ik zie het dan ook als een waardevol middel wanneer je veel stress ervaart, bij slaapproblemen, angsten & bij heling van trauma.

Na een opleiding tot Yoga Nidra teacher heb ik mijn gave voor Healing samen laten komen met Yoga Nidra. Dit is Healing (Yoga) Nidra geworden.

Het enige wat je hoeft te doen, is lekker gaan liggen en luisteren naar mijn stem. Je intentie is om wakker te blijven en diep te ontspannen.

Tijdens Healing Nidra begeleid ik je met healing. Dit doe ik overigens zonder je aan te raken. Ik bied dit aan in kleine groepen (maximaal 5 deelnemers) en 1 op 1. Na afloop krijg je, als je dat wil van mij een korte reading n.a.v. wat ik waargenomen heb in je energie. En waar nodig praktische tips.

Een Healing Nidra sessie voor grotere groepen is ook mogelijk. De healing is dan afgestemd op wat ik waarneem in de groep en wat geheeld mag worden.