Healing & Reading op afstand

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: afstand bestaat niet in energie. En het toffe daaraan is, dat ook al woon je 1000 kilometer bij mij vandaan: het maakt niets uit! We kunnen toch aan de slag en we hebben er zelfs geen online live contact bij nodig.

Geloof me, ook al wist ik altijd al diep van binnen dat dit kon (en zag ik er bewijs van): toch kon het sceptische gedeelte in mij hier een flinke mening over hebben 😉

Ik ben het dus keer op keer gaan ervaren. Door zelf op afstand healings te ontvangen en zelf healings & readings op afstand geven aan mensen die ik nauwelijks of helemaal niet kende. Ik kan er zelf van alles over vertellen, maar ik laat liever een paar mensen die het mochten ervaren aan het woord.

“Er zijn momenten in je leven dat je wel wat hulp kunt gebruiken en meestal popt dan Leonie omhoog. Soms met een kaartje of met een healing. Zorgvuldig zorgt ze dat de boodschap die het universum heeft bij me bezorgd wordt. Altijd waardevol. Soms even slikken want niet elke boodschap is leuk. Het is altijd wat ik op dat moment nodig heb. Dan Leonie voor wat je doet.”
Judith Hompe

“Lieve Leonie,
Ik heb van jou een healing cadeau gekregen. Ik was heel benieuwd hoe dat zou uitpakken. Had dit niet eerder gedaan zo op afstand. ‘s avonds kreeg ik van jou twee spraakberichten welke mij zeer raakten. Het was zo treffend en ik dacht: hoe dan, hoe kan dit? Zo bijzonder dat je precies kon vertellen waar ik nu tegenaan loop en hoe ik nu ongeveer in mijn proces zit. Door jouw bericht en jouw healing was ik weer in staat om met een helikopterview naar mezelf te gaan kijken en voelde ik mij gelijk weer een stuk lichter. Dank je wel lieve Leonie.”
Els Dekker

“Leonie’s boodschappen zijn iedere keer spott on. Ik ben al vrij zelfbewust, maar door Leonie’s healings en readings is er steeds een stukje bevestiging en verdieping van mijn bewustzijn. Naast het stukje heling, geeft ze ook altijd een praktische tip waarmee ik aan de slag kan om de shift kracht bij te zetten. Enorm mooi en waardevol”
Karla Teklenburg

Het heeft mij doen besluiten om deze mooie ervaring aan te bieden in strippenkaart vorm. Een strippenkaart met 5 korte healings & readings op afstand.

  • Als oppepper als je even niet lekker in je energie zit
  • Als je voelt dat het even niet stroomt en er wat ondersteuning bij kan gebruiken
  • Als je het fijn vindt dat iemand op afstand even meekijkt en een ander perspectief kan laten zien
  • Als je vast draait in een vraag of dilemma
  • Om instant energie te transformeren

Denk je nu: TOF dat wil ik Leonie!
Stuur me dan een mail via leonie@samenraken.nl om jouw strippenkaart aan te vragen.
Je ontvangt van mij een persoonlijke mail naar aanleiding van jouw aanvraag.

Daarna kun je dus 5 x om een healing & reading op afstand vragen.
Ik geef de healing op het eerst volgende moment dat ik daar gelegenheid voor heb. Dat is meestal binnen 24 uur.
EN je ontvangt via een ingesproken bericht een korte reading. Oftewel wat ik gezien / gehoord /ervaren heb en wat ik jou mag vertellen.

De kosten voor deze strippenkaart zijn 77 euro rond.

*Ik kies bewust voor persoonlijk contact bij het aanschaffen van deze strippenkaart.
Het is maatwerk. Energiewerk. Dat betekent dat ik een beperkt aantal strippenkaarten verkoop per maand en dat ik zelf kies met wie ik werk. Zodat jij ook kwaliteit & zuiverheid verwachten kan.