Klantervaringen

Omdat klanten altijd veel beter dan ik kunnen verwoorden wat ik mag doen.
Hier een aantal klanten aan het woord over hoe ze sessies bij mij hebben mogen beleven.

“Al vanaf onze eerste kennismaking, voelde ik een klik. Door de drukte van alle dag verdween ze helaas wat van het toneel, tot ze met het traject “Back to you” startte! Dat sprak me zo enorm aan, dat we al snel met elkaar in gesprek waren hierover. Aan de hand van mijn human design chart gaf ze me al in onze intake gouden tips aan me, waaronder het gesprek even laten bezinken en later beslissen over een “go”. Eigenlijk popelde ik vanaf dat moment om met haar aan de slag te gaan en dat hebben we uiteindelijk ook gedaan. Ze is duidelijk in wat ik van haar mag verwachten, bied uit zichzelf tools waarvan ze denkt dat ik er wat aan heb (ja, ze beschikt over een geweldige timing)!
Zo heeft ze al meerdere visualisaties voor me ingesproken, readings en healings gegeven en wist ze onnoemelijk vaak dat onder woorden te brengen wat mij niet lukte. Om nog te zwijgen over het plezier wat we hadden tijdens de één-op-één sessies. Ze weet zowel serieuze aspecten af te wisselen met luchtigheid, zodat de hele sessie een positieve vibe houdt. Met alles wat we bespraken, de  tools die ze me gaf en de inzichten waar ze me mee hielp, heeft ze me echt naar een volgend niveau geholpen. Naar een niveau dichterbij mezelf, meer inzicht in wat wel/niet werkt en beduidend meer plezier in de dagelijkse dingen.
Ben je op zoek naar een coach die je inzichten helpt vergaren, die je niet alles voorkauwt maar je juist op weg leidt naar het inzicht, dan ben je bij Leonie aan het juiste adres! Je hoeft niet bang te zijn dat ze je op een confronterende manier tegemoet treedt, juist totaal niet! Ze treed je met openheid en warmte tegemoet, waardoor dat waar ze haar vinger oplegt, al gelijk positiever voelt dan je misschien zou verwachten. Ze pakt wel door en prikt goed door bullshit heen, dus als je twijfelt over of je wel echt aan jezelf wilt werken, dan kan je beter een andere coach zoeken, tenzij je natuurlijk jezelf wilt uitdagen!
Wat ik stiekem heel fijn vond, is dat ze op een eigen manier naar het leven kijkt. Op een meer holistische manier, waarbij alles met elkaar verbonden is op een bepaalde manier. Dit doet ze echter op een heerlijk praktische manier en niet zo’n overdreven zweverige manier. Al twijfel ik er niet aan dat ze zich hierin kan aanpassen aan de persoon die tegenover haar zit!”- Irene Cairo januari 2021

“Ik heb de afgelopen tijd een traject bij Leonie gevolgd. Dat was ontzettend waardevol omdat ik zoveel over mezelf heb geleerd door Human Design uitleg. Daar leerde ik echt hoe ik in elkaar zit. Door de persoonlijke 1-op-1 begeleiding heeft Leonie mij heel goed geholpen bij persoonlijke vraagstukken, want zich ook weer uitte in mijn leven, maar ook in het bedrijf. Daarnaast kreeg ik reading op afstand als ik daar om vroeg. Dit maakte voor mij de begeleiding heel waardevol.”- Daniëlle Riemersma februari 2021

“Wat een zachte, lieve, warme en ontvankelijke 1 op 1 sessie heb ik met je gehad. Ik had geen hulpvraag maar wilde ervaren wat jij als mens komt brengen. Intuïtief gingen we samen in gesprek en ging ik in de sessie voelen, mijn ademhaling verbeteren, meer aarden en vooral energie ontvangen. Door je stem te volgen, blootvoets in de ruimte te lopen, mijn lichaam te laten ondersteunen aan je warme hand. De dagen erna ervaarde ik veel energie en kwam mijn creativiteit weer volledig tot bloei. Ik voelde weer meer energie  en ontspanning waardoor ik helemaal kan zijn wie ik ben met mijn talenten, kennis maar vooral liefdevolle gevoel om mensen te helpen met homeopathie. Dank je wel!🙏💜” – september 2022

“Oh Leonie, engel in human form. Thank You voor de prachtige healing yoga nidra recording. Ik ben zo enorm blij dat je tijd had, om dit speciaal voor me te maken. Dat je tegen mij sprak, voelde zo enorm rustgevend en gaf me een diep vertrouwen en geborgenheid dat ik niet alleen was en ben. Truely special and deeply received. thank you, thank you, thank you and so much LOVE!” – Tamlyn Rumlus januari 2023

“Lieve Leonie, wat was mijn Healing Shiatsu magisch. Eerder heb ik yin yoga bij je gevolgd waar ik al diverse magische momenten heb mogen meemaken. Ik ging dus met gezonde spanning, lees nieuwsgierigheid, de sessie in.
Je weet altijd een veilige setting te creëren waardoor er zulke mooie dingen kunnen ontstaan. Zo ook gisteren tijdens de fijne sessie. Zelfs het zonlicht deed mee, toeval? Nee toeval bestaat niet. Dank je dat je er voor mij was met je handen, je stem, je woorden, jouw mooie persoon. Dankzij jouw hulp kon er weer een laagje afgepeld worden, kwam ik een laag dieper en weer meer in mijn lijf. Ik gun iedereen zo’n mooie ervaring als ik gisteren gehad heb, so I will spread the world!! Thanks lieve Leonie” – januari 2023

“Een sessie met Leonie is letterlijk samen werken. Ze zet je in beweging en aan het denken. Ze helpt je loslaten, maar ook zelf oplossen. Leonie is een warm open persoon waar ik me gelijk op mijn gemak voelde. Ik had last van angst voor angst, wat me tegenhield in het dagelijks leven. Ik vond het best spannend van te voren, maar Leonie gaf me gelijk een veilig gevoel.
Bij haar mag je ZIJN. Door een sessie met Leonie heb ik dit los kunnen laten en kunnen helen. Ik ben haar superdankbaar!” – maart 2023

“Iedere keer dat Leonie mij begeleidde, klopte het wat ze mij gaf. Precies de woorden die ik nodig had. En in Healing Yoga Nidra bracht zij mij in een diepe staat van rust binnen een paar seconden. Amazing wat ze doet! Veilig en verbonden, is wat ik voel bij haar. ” – februari 2023

“Leonie weet altijd op een liefdevolle manier haar vinger op de zere plek te leggen. Naast het (h)erkennen geeft ze je daarna ook precies de guidance die je nodig hebt in dat moment. Ze probeert je door middel van vragen eerst zelf tot inzicht te laten komen, maar ondersteunt ook wanneer dat je eventjes niet lukt”. – Florentine Claus juni 2023

“Leonie, jouw guidance voelt super safe & warm. Ben er heel blij en dankbaar voor. Het voelt een beetje alsof jij er altijd bent en dat ik met alles bij jou terecht kan. So thank you for that.” – juni 2023

“Ik vond het een hele fijne reading. Ik heb eerder geen reading ontvangen, wel kort wat kleurentherapie en 1:1 sessies. Ik voel dat ik uit jouw reading nog wel het meeste kracht en vertrouwen kan halen en echt handvatten kreeg waarmee ik aan de slag kan. Heel erg fijn. Echt toepasbaar in de praktijk. Je bent rustig in je spreken. Checkt heel erg in en gaat daar dan ook weer op in. Je raakt de goede snaar. Voelde daarnaast vertrouwd om dit bij je te doen. Ben echt even tot rust gekomen in mijn hoofd. Je bent goed in wat je doet!! Dankjewel voor vandaag”- Laura de Grauw juni 2023

“Lieve Leonie! Weer terugkijkend op de woorden die ik heb geschreven na onze reading met de kaarten. Wat ben je toch on point iedere keer weer. De kaarten en boodschappen resoneerde met mijn werelden. In de intro vertelde je hoe deze mooie manier tot je was gekomen. Ik waardeer jouw kwetsbaarheid en openheid heel erg. Dat is echt jouw kracht. En ons fijne gesprek waarin je me liet weten dat je me zag en wat je dan ook zag was erg veilig en empowering. Inclusief cultuur sensitieve blik. Dat is niet wat iedereen (door) heeft, dus dank daarvoor. Iedere keer weer happy na een interactie met jou. En die zijn ook maar online. Een in real life sessie gaat ook ooit komen. Dat voel ik maar wanneer dat is laten we nog gebeuren. Dankjewel Leonie! 🤍🫂” – juni 2023

“Ik heb een hele mooie Engelenreading ontvangen van Leonie. Heel mooi hoe de reading verdieping gaf aan hetgeen er nu bij mij speelt. Met Leonie voelde het meteen heel vertrouwd en ze voelt je feilloos aan. Wat er gezegd wordt, maar ook zeker wat er niet gezegd wordt. Ze ziet je. De Engelenreading gaf mij inzichten, helderheid en richting en was heel liefdevol. Bijzonder om dit te ervaren. De reading is nu een aantal dagen geleden en ik voel me nog steeds ‘gedragen’. Een gevoel waar lastig woorden aan te geven zijn. Maar een gevoel wat ik iedereen gun om te ervaren. Lieve Leonie, dankjewel voor deze mooie Engelenreading.” – Heleen Henke juni 2023

“Ik heb zojuist een engelenreading mogen ontvangen van Leonie. De woorden raken mij diep. Jij weet precies wat ik nodig heb en waar ik aandacht aan mag geven. Het is voor mij duidelijk om mijn focus op de voor mij positieve dingen in het leven en in mij te richten. Zeer dankbaar voor deze prachtige reading van deze prachtige mooie ziel Leonie🤎 Hele dikke knuffel van mij” – juni 2023

“Leonie zie ik als een grote wijze
boom waar veel in verstopt zit
Heel veel gaves en wijsheden heeft ze al ontdekt.
Maar ook wijze bomen met veel takken en ervaring mogen hun cadeautje nog meer uitpakken.
Leonie is iemand die nooit tegen je zal liegen, de waarheid is waar het op staat.
Humor is een belangrijke factor. Ondanks dat ze veel heeft meegemaakt, vindt ze nog steeds dat je het leven niet te serieus moet nemen.
De vele kennis/wijsheden/gaves die zij heeft, kan intimiderend zijn, maar ik zie het vooral als inspiratie.
Een sessie met Leonie voelt als thuiskomen in een safe space met veel liefde, eerlijkheid en humor. Maar vooral een plek waar je jezelf mag zijn.
Als Leonie het zegt, weet je dat het klopt. It just feels that way.” – juni 2023

Vorige week had ik een engelenreading bij Leonie. En ik heb wel vaker readings gehad, maar deze was echt waanzinnig mooi! Alle kaarten klopten volledig met wat er momenteel in mijn leven speelt. Het is zo fijn om bevestiging te krijgen en gedragen te worden. En wat heerlijk dat de humor van Leonie geweldig aansluit op die van mij, we hebben dan ook enorm gelachen.
Ik ben blij dat ik een opname heb van de reading, want bij het terugkijken vielen er nog meer kwartjes.
Lieve Leonie, dank je wel voor de reading en voor wie je bent, you beautiful shining soul! Liefs Jane – juli 2023

Ik had wat vraagstukken. Persoonlijk en zakelijk en wist eigenlijk nog niet wat. Klinkt vaag, maar zo voelde het ook. Alles voelde niet duidelijk. Ik zocht naar antwoorden en naar richting. Ik heb nu weer duidelijkheid in de richting die ik op wil. Waar ligt nou echt mijn passie, wat is passend en wat mag ik laten gaan.
Loslaten en ruimte maken voor nieuwe ideeën.
Vol inspiratie kwam ik uit de sessie. Gevuld met liefde en passie en een groot gevoel van rust en heelheid.
Leonie weet altijd precies wat ze moet vragen om mij los te krijgen.
Ik was weer blij verrast hoe helpend haar coaching is.
Met de reading breekt het gesprek open om vervolgens de juiste coaching te krijgen. Met een healing als kers op de taart. Ik ben zo dankbaar voor Leonie! – Carlijn juli 2023