Referenties

Pilates
Sinds een aantal weken volg ik de Pilates lessen, gegeven door Leonie van Oost. Zij is ook de eigenaresse van SamenRaken . En juist dat “samen” is een van de krachten van Leonie. Met veel passie en kennis doceert zij haar lessen. Waarbij zij altijd let op de goede houding en uitvoering van de oefeningen. Na de inspanningen wordt de les altijd afgesloten met een stukje ontspanning zodat je daarna weer verder kan met je dag. Ik ga elke week weer met veel plezier naar de les toe. En kan het iedereen aanraden. Kom gewoon eens langs om te ervaren wat Pilates voor je kan betekenen!
Anita

 

Wat een ervaring!!!
Masseren is voor mij eerder een intiem iets dan om je lichaam te laten ontspannen. Leonie en ik kennen elkaar al jaren en toe zij ter sprake bracht dat ze professioneel masseerde was ik benieuwd wat het precies inhield.

Ik ben het klassieke type man, niet teveel praten, altijd doorgaan en niet teveel stilstaan bij stress of emoties. Sceptisch als ik was vroeg ik naar haar methode en volgens Leonie zou Shiatsu mij goed doen. Research wees uit dat dit om drukpunten massage ging, volgens collega’s een beetje pijnlijk maar goed voor je.

Ten eerste, het was zeker niet pijnlijk. Ten tweede maar dat zal Leonie niet relevant vinden, voor het eerst dat iemand mijn voeten beet pakte en ik niemand wilde slaan! Ik kan namelijk niet tegen kietelen….

Maar echt belangrijk, ook al werd mijn lichaam onder handen genomen op een rustige manier had ik het gevoel dat mijn geest ophield met malen. Ik kalmeerde en werd soepel tegelijk. Ik vergat tijd en plaats terwijl lijf en leden soepeler werden.

Wie er ook over twijfelt om een massage te nemen, probeer het eens bij Leonie! Naar eer en geweten kan ik zeggen dat het een bijzonder aangename ervaring is die ik iedereen aan kan raden!
Maarten Ritman, Rotterdam

 

Aandacht
Pilates ervaren als ontzettend goed voor de onderrug wanneer je de oefeningen goed uitvoert. Leonie besteedt daar ook veel aandacht aan. De les is door vrijwel iedereen te volgen en geeft goede resultaten
Joyce

 

Ontspannen
Pilates van Leonie is heerlijk ontspannend je spieren inspannen
Iris

 

Meer dan een massage
Reset is duidelijk MEER dan een massage. Het werkt helend.
V.

 

Mijn ervaring was met een Reset. Ik heb dit als heel bijzonder, maar heel fijn ervaren. Rust gevonden in mijn chaotische hoofd en dat was net wat ik nodig had. Voor iedereen die twijfelt gewoon doen. Probeer het gewoon eens. Wat heb je te verliezen?
Dank je wel Leonie !
Roos, Uithoorn

 

Tijdje terug alweer een reset ontvangen. Nog steeds denk ik eraan, hoe totaal ontspannen ik daarna was. Mijn hoofd heerlijk leeg en alle moeheid kwam eruit. Kortom een heerlijke ervaring die zeker herhaald gaat worden.
Angelique, Rotterdam

 

Ik vond de reset sessie erg fijn. Het was niet pijnlijk zoals een sportmassage en ik was totaal ontspannen.Wat ik vooral fijn vond was het gevoel na de behandeling. Alsof mijn hele lijf weer los en soepel was, alles weer goed doorstroomde.Ik zal me zeker nog een keer onder handen laten nemen door Leonie. Ze neemt ook echt de tijd voor je. Ik raad het iedereen aan.
Caroline Stijkel, Rotterdam

 

Dank je Leonie, zoals je weet heb ik door de afgelopen 15 jaar vele ervaringen opgedaan in behandelmethoden en met name energetische behandelingen.
Mijn complimenten voor je vaardigheid en vooral je intuïtieve kwaliteiten hierin. Ik heb het als ontzettend prettig ervaren hoe je uitleg geeft en tegelijkertijd de fysieke knelpunten hebt weten te raken, Chapeau!! Warme Groet,
Cok van der Lee, Haarlem

 

Ik ben inmiddels twee keer voor een Reset-behandeling geweest en heb hele positieve ervaringen. Leonie voelt heel goed aan waar de pijnlijke plekken en knopen zitten. Haar handen worden van koud tot heel warm, een bijzondere ervaring en na een behandeling voelt alles weer ontspannen. Ook tijdens de voor- en nabespreking legt zij de vinger op de goede plek en wat ook belangrijk is, zij behandelt met respect en dat geeft een fijn gevoel.
Rita, Oud-Beijerland

 

Wil jij je ervaring bij SamenRaken ook delen hier? Dat kan! Stuur je reactie naar leonie@samenraken.nl onder vermelding van “referenties”.