Healing Shiatsu

Shiatsu-massage-Rotterdam

Ontspanning & groeien

Ontspanning en het lichaam herinneren aan hoe balans voelt. Zodat het lichaamsgenezend vermogen van je lichaam aangezet wordt. Dat is het idee van Healing Shiatsu. Een manier om preventief je gezondheid te verzorgen. Door stress uit je lijf te laten vloeien en jezelf weer ruimte te geven om je te ontwikkelen, te groeien en te bloeien. Blokkades op te heffen.

Makkelijk zittende kleding is van harte aanbevolen, want ik werk over de kleding heen. Laagjes zijn ook fijn.

Healing Shiatsu

Shiatsu massage (shi = vinger, atsu = druk) is een oosterse vorm van massage. Met gebruikmaking van mijn lichaamsgewicht, gebruik ik mijn duimen, handpalmen en vingers om druk uit te oefenen op het lichaam. Ook maak ik gebruik van strekkingen en rotaties van de gewrichten. Dit alles om je levensenergie vrij te laten stromen. Ik werk heel intuïtief, laat mijn handen het verhaal vertellen. Waarbij healing energy stroomt uit mijn handen om je extra te ondersteunen.

Daarnaast gebeurt het regelmatig dat ik al behandelend klanken maak die helend werken voor jou. Dit kan klinken als een vreemde taal die jouw hoofd niet begrijpt, maar jouw lichaam en jouw hart verstaan het prima. Ook gebeurt het dat ik in het moment woorden spreek die jij mag horen. Na de behandeling krijg je waar nodig nog praktische tips mee voor thuis.

shiatsu-massage-2

Meer over Shiatsu lees je ook in de blog Shiwatte?