Voelsessie

Voelen.

Dat klinkt klaar als een klontje. Maar in de praktijk hebben we het er vaak maar moeilijk mee. Want zeker als iets niet zo fijn voelt, willen we er vaak van weg. Het liefst nu ook. Want we zitten helemaal niet op dat “gedoe” te wachten.


Inmiddels kijk ik heel anders naar emoties. Ze zijn vrienden die af en toe op visite komen en ons aanwijzingen geven. We mogen ze toelaten, zonder ze te analyseren.

Ironisch genoeg verdwijnen emoties dan op deze manier ook het snelst. Wat ze niet doen als we ze wegduwen of er in zwelgen. Ik zie het bewijs daarvan dan elke week tijdens mijn lessen Yintuïtieve yoga.

Emoties volledig toestaan geeft ruimte, transformatie. En het houdt ons mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch & spiritueel gezond.

En daarom creëerde ik een “voelsessie”.
Want “gaan zitten met je emotie” tja…dat is vaak wel uitdagend he?!
Deze sessie kun je na ontvangst gewoonweg opslaan op je telefoon of computer, zodat je haar op kan zetten wanneer jij het nodig hebt als ondersteuning.

Deze sessie hoef je dan ook niet perse zittend of liggend te doen. Geen regels, gewoon zoals het voor jou oké is. Jij kent jezelf tenslotte het beste.

De sessie leidt je door je lichaam heen. Laat je heel bewust voelen waar je spanning zit. Zonder oordeel of analyse. Laat je diep zakken in je lijf, zodat je aanwezig blijft. Zonder tingeltangel muziekje op de achtergrond (kies lekker zelf een muziekje), alleen mijn stem.

Op de achtergrond ontvang je krachtige helende aardende energie ter ondersteuning.

XO Leonie

Wil je deze audio opname ontvangen?

Stuur me dan even een mail met je naam en adresgegevens.
Je ontvangt dan een persoonlijke mail met betaallink van me.

De kosten voor deze audio zijn €9,99.

Regelen we daarna dat jij jouw sessie zo snel mogelijk binnen hebt!

Je mail mag je sturen naar leonie@samenraken.nl