Yoga Nidra

Op een dag kwam Yoga Nidra op mijn pad. Ik had er al wel vaker van gehoord en toen werd er vooral aan gerefereerd als: Een sessie Yoga nidra staat gelijk aan 4 uur slaap.
Ik kreeg in die tijd nog extreem weinig slaap, dus het klonk als muziek in mijn oren. Al was ik tegelijkertijd nuchter genoeg om te beseffen dat dit wel een heel boude claim was. Niettemin was ik nieuwsgierig genoeg om Yoga Nidra eens te proberen.

Inderdaad, Yoga Nidra kan slaap zeker niet vervangen (duh..) maar wat een prachtige toevoeging in mijn leven is het en ik zie ook hoe anderen terecht heel blij worden van Yoga Nidra. Yoga Nidra heeft namelijk wel de eigenschap om je slaap te verbeteren omdat je makkelijker van AAN naar UIT leert te schakelen. Om heel diep te ontspannen.

Yoga Nidra draagt principes van zowel hypnose als meditatie in zich en maakt dat je heel diep kunt ontspannen en dat de activiteit van je hersengolven verandert naar theta en delta.
Je komt eenvoudig dicht bij jezelf, bij je eigen essentie. Wat je ongelofelijk helpt bij het uitzoomen van al je gedachtes en emoties. Een waardevolle toevoeging in het werk wat ik hier mag doen.

Zelf doe ik overigens bijna elke dag een sessie Yoga Nidra. O en no worries. Ook al doet het woord Yoga anders vermoeden: je hoeft je niet in allerlei ingewikkelde houdingen te vouwen. Je hoeft slechts te liggen en te luisteren naar mijn stem.

Als jij interesse hebt om 1:1 een Yoga Nidra sessie te ervaren, dan ben je van harte welkom! Momenteel bied ik dit alleen via Zoom. Daar gaat overigens wel verandering in komen per 1 september.

De kosten voor een 1:1 Yoga Nidra sessie bedraagt 125 euro.
Wil je een keer Yoga Nidra ervaren in een groep? Meld je gerust aan voor mijn community, dan blijf je op de hoogte. Ook kun je altijd kijken wanneer er eentje gepland staat via agenda

Bij interesse kun je me mailen via leonie@samenraken.nl