Lesrooster Yoga & Pilates

DAGTIJDLESLOCATIE
woensdag20.00-21.15YINtuïtieve yogaOctagon (de Boogerd)
donderdag09.00-10.15PilatesOctagon (de Boogerd)
De Boogerd vind je op Hortensiastraat 5 te Oud-Beijerland. Er is volop parkeergelegenheid

De lessen bij het Octagon zijn per 1 september 2021 gestart. Heb je interesse in een proefles? Meld je dan aan via leonie@samenraken.nl
De kosten voor een proefles zijn € 7,50

Antwoord op vele vragen🧘‍♀️

 • Wat heb ik nodig? Een matje en op woensdagavond een kopje voor het theetje aan het einde (ter plekke zijn dekentjes, bolsters en meditatiekussens aanwezig. Heb je ze zelf kun je het wel meenemen als je dat wil.)
 • Wat trek ik aan? Lekker losse kleding of sport/yogakleding. Van yin yoga kun je best wel afkoelen, dus laagjes zijn handig. Bij Pilates een flesje water een aanrader. Neem zeker ook een lekker vest mee en sokken. Je hebt geen schoenen nodig. En je sportbeha mag bij YinYoga lekker in de kast blijven hoor. Come as you are
 • Wat kost het? Kosten zijn afhankelijk van of je losse lessen (€13,50 per les) afneemt of kiest voor een maand- (€12,00 per les) of kwartaalabonnement (€10,50 per les). Voor mensen met een abonnement heb ik ook een bonus. Lees vooral verder.
 • Moet ik lenig zijn? Nee. Dat is totaal niet belangrijk. Ik nodig je ook vooral uit om niet rond te kijken en vooral te focussen op jezelf. Gebeurt bij Yin ook meestal vanzelf 😉 Yinyoga is echt een uitnodiging om te zijn in plaats van te doen. Ik bedoel: we moeten allemaal al genoeg van onszelf toch? Bij Pilates geldt net zo goed: blijf bij jezelf en voel wat jouw lijf kan in het moment. Meer informatie over Pilates lees je ook hier
 • Kan ik een les inhalen? Als je een keer niet kan komen, kun je wanneer er voldoende ruimte is een les inhalen op donderdagochtend of woensdagavond. Ja dat betekent wel een andere les. Maar wie weet is dat juist wel heel erg verfrissend! Ook mag je altijd (vooraf in overleg met mij) een ander in jouw plaats naar de les laten gaan.
 • Heb je meer informatie over Pilates? Zeker! Je leest er hier meer over.
 • Ik wil graag meer weten over online lessen, kun je daar meer over vertellen? Tuurlijk! Je leest het hier
 • Hoeveel ervaring & kennis heb je? Ik geef sinds 2013 les in Pilates. Ik ben een autodidact met zelf veel ervaring op de mat in zowel Pilates als diverse Yogavormen. Daarnaast heb ik drie certificaten Perfect Pilates, een certificaat AALO Power Yoga/Yang Yoga 1 en heb ik de opleiding Kinder Yoga bij de AALO gevolgd. Daarnaast ben ik opgeleid tot Shiatsu Therapeute bij Qing-Bai waardoor ik een gedegen ondergrond heb in de meridianenleer en de Traditionele Chinese Geneeskunde. Momenteel volg ik de basistraining Yoga Nidra bij House of Deeprelax.
 • Is het alleen voor vrouwen? Welnee! Mannen zijn dus ook zeker van harte welkom.
 • Geef je het hele jaar door les? Nee, tijdens de schoolvakanties liggen de lessen in de Boogerd stil. Voor die lessen betaal je uiteraard ook niet. Ik kies hiervoor omdat ik zelf jonge kinderen heb en omdat veel mensen in die periodes op vakantie gaan.
 • Geef je ook nog ergens anders les? Ja! Ik val in en heb ook vaste opdrachten bij een sportschool. Ook ben ik beschikbaar voor individuele lessen, Kinderyoga of Pilates op school.
 • Wat is Yin Yoga? Goede vraag! Ik nam een kort videootje voor je op, zodat je weet wat je kunt verwachten.

BONUS!!
Als je een abonnement hebt, heb ik nog een extraatje!

Zo lang je abo loopt, heb je als je dat wilt, toegang tot mijn betaalde facebookgroep waarin je onbeperkt online pilates, yang yoga (dat is dus een andere vorm van yoga waar je juist wel kracht gebruikt) en yogalates (combi pilates en yoga) lessen kunt volgen.

Zodoende kun je ook altijd thuis nog les volgen als je extra lessen wil volgen of wanneer je een keer niet kan en de les niet in kan halen. Ook handig voor de mama’s onder ons als je even geen geen oppas hebt, maar wel lekker iets wil doen!

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me gerust via leonie@samenraken.nl