Yoga & Pilates in Oud-Beijerland

FEBRUARI ACTIE! “IK HOU VAN MIJ” EEN LOSSE LES VOOR SLECHTS € 9,50

Of je nu veel ervaring hebt, of helemaal voor het eerst je matje uitrolt:
ik bied met veel liefde & plezier een plek waar jij helemaal je zelf mag zijn.

Lichaamsbewustzijn speelt een belangrijke rol in mijn manier van begeleiden. Door in je lichaam aanwezig te zijn, leer je ook contact te maken met jouw innerlijke kompas en alle ruimte te geven voor alles wat losgelaten en gevoeld wil worden. 

Meer ruimte voor jou! Tijd voor jezelf. Ruimte voor je lijf om in te spannen & tot rust te komen en je eigen kracht te voelen. Ruimte voor balans. Ook als die in je leven misschien even ver te zoeken is.

Ik wil een proefles volgen!

 


Bij het boeken van een proefles op momoyoga, zal je eerst gevraagd worden om een profiel aan te maken. Dan kun je tegoed kopen (een proefles). Dit tegoed kun je gebruiken om de les van jouw keuze in te plannen. Vergeet dus niet om het tegoed te gebruiken om je les daadwerkelijk in te plannen. Zodoende weet ik wanneer ik je kan verwachten en ben je verzekerd van een plekje. 

Kom je er niet uit met het plannen van een proefles of wil je eerst nog iets vragen of delen met me? Ik ben bereikbaar via leonie@samenraken.nl of 0641938702

De kosten voor een proefles zijn € 10,00.
Van 12 februari t/m 1 maart 2024 kun je gebruik maken van IK HOU VAN MIJ. Zodoende betaal je eenmalig slechts € 9,50

Het rooster is als volgt:

woensdag 19.00 – 19.50 Yoga Nidra
woensdag 20.00 – 21.00 Yin Yoga
donderdag 09.00 – 10.00 Pilates
vrijdag 09.15 – 10.15 Yin Yoga
locatie het Octagon, de Boogerd

Wat kost het:

Proefles: € 10,00
Losse les: € 13,50
Strippenkaart voor 5 lessen, 5 weken geldig € 57,50
Strippenkaart voor 5 lessen, 7 weken geldig € 61,50
Strippenkaart voor 5 lessen, 10 weken geldig € 65,00
Strippenkaart voor 10 lessen, 10 weken geldig € 105,00
Strippenkaart voor 10 lessen, 13 weken geldig € 112,50
Strippenkaart voor 10 lessen, 20 weken geldig € 127,50
Strippenkaart voor 20 lessen, 13 weken geldig € 195,00
Bij de geldigheidsduur van de strippenkaart wordt rekening gehouden met de vakanties van de studio. Dit pas ik handmatig aan in het systeem.
Via de app van Momoyoga kun je precies zien hoeveel tegoed je nog hebt en hoeveel lessen je nog kunt boeken.
Met een strippenkaart heb je ook toegang tot mijn online lesbibliotheek zolang je strippenkaart geldig is.

Antwoord op vele vragen🧘‍♀️

 • Wat heb ik nodig? Een matje en een kopje voor het theetje aan het einde (ter plekke zijn dekentjes, bolsters en meditatiekussens aanwezig. Heb je ze zelf kun je ze wel meenemen als je dat wil.)
 • Wat trek ik aan? Lekker losse kleding of sport/yogakleding. Van yin yoga kun je best wel afkoelen, dus laagjes zijn handig. Bij Pilates een flesje water een aanrader. Neem zeker ook een lekker vest mee en sokken. Je hebt geen schoenen nodig. En je sportbeha mag bij YinYoga & Yoga Nidra lekker in de kast blijven hoor. Come as you are. Voor Yoga Nidra geldt vooral: trek iets aan wat lekker zit. That’s all. Een oogkussentje kan fijn zijn.
 • Moet ik lenig zijn? Nee. Dat is totaal niet belangrijk. Ik nodig je ook vooral uit om niet rond te kijken en vooral te focussen op jezelf. Gebeurt bij Yin ook meestal vanzelf 😉 Yinyoga is echt een uitnodiging om te zijn in plaats van te doen. Ik bedoel: we moeten allemaal al genoeg van onszelf toch? Bij Pilates geldt net zo goed: blijf bij jezelf en voel wat jouw lijf kan in het moment. Yoga Nidra vraagt niets anders dan: ga lekker liggen & ontspan.
 • Kan ik een les inhalen? Als je een keer niet kan komen, kun je wanneer er een plek open is een les inhalen op donderdagochtend, woensdagavond of vrijdagochtend. Ja dat betekent wellicht een andere les. Maar wie weet is dat juist wel heel erg verfrissend! Ook mag je altijd (vooraf in overleg met mij) een ander in jouw plaats naar de les laten gaan.
 • Heb je meer informatie over Pilates? Zeker! Je leest er hier meer over.
 • Hoeveel ervaring & kennis heb je? Ik geef sinds 2013 les in Pilates. Ik ben een autodidact met zelf veel ervaring op de mat in zowel Pilates als diverse Yogavormen. Daarnaast heb ik drie certificaten Perfect Pilates, een certificaat AALO Power Yoga/Yang Yoga 1 en heb ik de opleiding Kinder Yoga bij de AALO gevolgd. Daarnaast ben ik opgeleid tot Shiatsu Therapeute bij Qing-Bai waardoor ik een gedegen ondergrond heb in de meridianenleer en de Traditionele Chinese Geneeskunde. In 2022 heb ik mij gecertificeerd tot Yoga Nidra teacher via House of Deeprelax.
 • Is het alleen voor vrouwen? Welnee! Mannen zijn van harte welkom.
 • Geef je het hele jaar door les? Nee, tijdens de schoolvakanties liggen de lessen in de Boogerd stil. Voor die lessen betaal je uiteraard ook niet. Ook op feestdagen zijn er geen lessen. In de app kun je altijd checken of er wel of geen les is, mocht je twijfelen.
 • Ik wil graag individuele lessen volgen bij je. Kan dat? Yes, dat kan. Stuur me vooral een mail via leonie@samenraken.nl als je daar interesse in hebt. Je kunt er hier ook meer over lezen.
 • Wat is Yoga Nidra? Je leest er hier alles over?
 • Wat is Yin Yoga? Goede vraag! Ik nam een kort videootje voor je op, zodat je weet wat je kunt verwachten.

  Ervaringen van deelnemers

“Dankzij Pilates heb ik mijn evenwicht letterlijk en figuurlijk hervonden. Vanwege mijn slechtziendheid was het evenwicht in het dagelijkse leven, ook op straat zoek. Tegenwoordig ben ik nog minder gaan zien, maar kan ik mij bij mijn dagelijkse wandelingen beter concentreren en ben ik beter in staat om een misstap op te vangen. Van jouw lessen heb ik in het bijzonder genoten. Met name jouw subtiele manier om fouten of zwaktes in de houding tijdens de oefeningen te corrigeren waardeerde ik zeer. De rustige en evenwichtige manier van les geven verrijkte mijn zaterdagen. Door jou heb ik geleerd om mijn oefeningen zorgvuldiger en nauwkeuriger uit te voeren. Hier heb ik ook nog van dag te dag baat bij. Pilates heeft mij mentaal sterker gemaakt.”
Gerlinde Maijer

“Dankzij de pilateslessen van Leonie leerde ik mij meer bewust worden van mijn eigen lichaam en mijn eigen grenzen. Zelfs ten tijde van een zware blessure (gebroken ribben) kon ik dankzij de persoonlijke begeleiding van Leonie gewoon pilates les blijven volgen. Ze heeft een rustige stem, weet heel goed wat ze doet en moedigt je aan om naar je eigen lichaam te luisteren, je op jezelf te concentreren en te genieten van het moment. 
Ik verliet elke les met een positief gevoel en soms wat spierpijn 😉 
De lieve en positieve woorden van Leonie tijdens de les nam ik met mij mij gedurende die dag en de dagen erna. Hierdoor bleef ik ook buiten de les dichter bij mezelf. 
Mede dankzij de positieve ervaringen van de lessen van Leonie, ben ik zelf ook de opleiding gaan volgen tot pilates instructrice. Leonie is zeker een van mijn voorbeeld ‘juffies’.”

Annemieke vd Pligt

“O wat was het weer fijn Leonie!!
Paar drukke dagen gehad. Zat hoog in mijn energie (lees onrust). Wat is het toch fijn om op deze manier weer tot rust te komen. En wederom kwam er weer genoeg los. Wat doe je toch met je lessen Yin Yoga! Zo fijn!!

Anoniem

“Ik ben met yoga in aanraking gekomen ja een autoongeluk. Ik kon letterlijk niets anders. Waar ik dacht dat het voor eventjes was, werd het mijn grootste hobby en manier van zijn.
Yoga brengt mij tot de kern van mijn wezen. Het brengt mij naar mijzelf en door yoga ben ik gaan voelen hoe het met me gaat. Door yoga heb ik geleerd te ontspannen en te relativeren. Het houdt me soepel en sterk.
Ik had nooit gedacht dat yoga mij zoveel zou brengen. Ik heb tot nu toe 8 yogaleraressen meegemaakt. Een les van Leonie brengt me een combinatie van hard werken met de spieren maar ook op tijd ontspannen en naar binnen keren. Leonie is zacht en toegankelijk. Ze past haar lessen aan waar behoefte aan is in de groep, daarvoor heeft zij niet altijd woorden nodig. Een echte vakvrouw.”

Annemarie (deelnemer YangYoga)

 

 

BONUS!!
Ik zorg graag goed voor mijn klanten. Heb je een strippenkaart? Zolang die geldig is, heb je ook toegang tot mijn Online Yoga & Pilates platform.

Zodoende kun je ook altijd thuis nog les volgen als je extra lessen wil volgen of wanneer je een keer niet kan en de les niet in kan halen. Ook handig voor de mama’s onder ons als je even geen geen oppas hebt, maar wel lekker iets wil doen! Ook tijdens de vakanties zijn deze lessen uiteraard beschikbaar!

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me gerust via leonie@samenraken.nl of app via 06-41938702