Over Mij

Ah… ja. Met wie heb je eigenlijk te maken hier?

Mijn naam is Leonie van Oost.

“Been there, done that, got the t-shirt.” Dat somt het wel op in het kort.
Maar als je iets meer wil weten:

Ik ben aards, spiriwiri, hooggevoelig, hoogbegaafd, multipassionate, enorm nieuwsgierig en wars van ‘wat heurt’ zolang ik maar helemaal Leonie ben. Of zoals ik het ook wel pleeg te noemen: “ik denk graag box-less”. Dus al die hokjes hierboven kun je lekker weer vergeten.

Ik ben getrouwd en moeder van twee heerlijke dochters. Op en top chaotisch en structopaat ineen. 

Na de middelbare school deed ik de opleiding Maatschappelijk werk en vele cursussen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling & Healing. Na een giga burn out x2, 24/7 pijn en plat op mijn gezicht in de sneeuw (hallo been aan diggelen) ging ik nog meer voelen en luisteren naar mijn ziel. Het was het einde van mijn carrière in loondienst. Ik werkte overigens in de kinderopvang, in het Huis van Bewaring en in de jeugdhulpverlening.

Ik vervolgde mijn pad en deed alles waar mijn onderbuikgevoel “Hell Yes” bij riep. Altijd nieuwsgierig naar nieuwe ervaringen, gepassioneerd over persoonlijke- en spirituele ontwikkeling en gezondheid.

Momenteel zorg ik voor mijn twee meiden & geef ik Yoga en Pilates in Oud-Beijerland. Daarnaast heb ik een mooi holistisch aanbod gecreëerd waarin mijn talenten, ervaringen & waar ik heel blij van word samenkomen.

Ik denk de helft van de tijd in het Engels. Dus sorry-not-sorry, je zult regelmatig Engels in mijn Nederlandse zinnen lezen.

Ik ben heel graag buiten en dan het liefst in de natuur. In de speeltuin kan ik het niet laten om zelf ook even te klimmen of van de glijbaan te gaan.

De kernwaarden van waaruit ik werk zijn Liefde, AANdacht, bewustZIJN, Heelheid & verbondenheid. Waarbij Autonomie en luisteren naar je Eigen Wijsheid voor mij heel belangrijk zijn.

Want als er iets is wat ik geleerd heb, is dat je eigen wijsheid niet liegt. Dat je diep van binnen weet wat ECHT goed is voor jou. Hoe ik nu leef, daar had ik jaren geleden niet van kunnen dromen. En ik weet dat er nog meer in zit.

Als ik niet op mijn eigen wijsheid had vertrouwd, had mijn leven er nu geheel anders uit gezien. Had ik geen Yoga of Pilates kunnen geven of masseren bijvoorbeeld.

En dat maakt mij enorm gepassioneerd om een tijd met jou mee te reizen. Om je te begeleiden in het vertrouwen op je eigen wijsheid, het samenwerken met je lijf en het zorgen voor je energie. Om je te leren heel bewust met jezelf te verbinden. Want van daaruit is het leven & de verbinding met anderen magisch.

Liefs,

Leonie