Over Mij

Ah… ja. Met wie heb je eigenlijk te maken hier?

Mijn naam is Leonie Ritman – van Oost.

“Been there, done that, got the t-shirt.” Dat somt het wel op in het kort.
Maar als je iets meer wil weten:

Ik ben aards, spiriwiri en geboren met een verruimd bewustzijn (helder horend, weten, ziend en voelend). Vermoedelijk hoogbegaafd, multipassionate, enorm nieuwsgierig en wars van ‘wat heurt’ zolang ik maar helemaal Leonie ben. Of zoals ik het ook wel pleeg te noemen: “ik denk graag box-less”. Dus al die hokjes hierboven kun je lekker weer vergeten.

Ik begon mijn carrière na een hbo-opleiding tot maatschappelijk werkster als invalkracht bij diverse locaties voor kinderopvang. Werkte in het Huis van Bewaring en in de Jeugdzorg. Om na een reis van burn out, skiongeluk, hypermobiliteit, fibromyalgie en heel veel revalideren een andere weg in te slaan.
Ik ben o.a. opgeleid in de traditionele chinese geneeskunde, Pilates, Yoga & Yoga Nidra.

Ik denk de helft van de tijd in het Engels. Dus sorry-not-sorry, je zult regelmatig Engels in mijn Nederlandse zinnen lezen. En als ik in een speeltuin ben, kan ik het vaak niet laten om zelf ook even ergens in te klimmen. Doe ik dus ook graag met mijn kinderen.

Het is mijn missie jou naar jouw kern te brengen. Je essentie te voelen & belichamen.
Je op alle mogelijkheden te laten ervaren dat je al heel bent. Ook al ben je door je opgedane overtuigingen iets anders gaan geloven.

Want ik weet: het is bedoeld dat jij je eigen pad loopt.

Zodat je kunt stralen in je grootsheid EN jezelf kunt dragen wanneer het leven shit op je pad gooit. En deze shit zelfs tot GOUD om kunt vormen.

Ik wens dat je je veilig voelt in jezelf. Geliefd.

Er ruimte komt om jouw purpose in dit leven met vertrouwen te leven. Zonder naarstig te zoeken naar je purpose. Wanneer jij je leven VOLUIT leeft, ontvouwt je purpose zich namelijk vanzelf.

Being You is Being a rebel.
Being you is an act of love
For you
For humanity
Know that you are never broken
And you never will be
You are whole
It’s up to you to remember
No fixing is needed
Life is about letting go what’s not you
And embodying who you really are

Leonie