Rol je mat uit wanneer het JOU uitkomt

Hoe lekker zou het zijn om waar & wanneer je maar wilt je mat uit te rollen en een korte of langere sessie Yoga of Pilates te doen?

Bijvoorbeeld lekker ’s morgens in je pyama energiek je dag starten. Of juist tussen je werkzaamheden door of om je dag af te sluiten en alle stress los te laten. Om uit je hoofd in je lijf te zakken. Te ontspannen en ook je lichaam en haar signalen beter te leren kennen.

Een platform waar je op een laagdrempelige manier verschillende lessen kunt volgen. Yin Yoga, Yang Yoga, Yogalates, Pilates, Meditatie en (Healing)Yoga Nidra.

Dat platform bied ik jou.
Een plek waar je met 1 abonnement diverse vormen van lichaamswerk kunt doen, waar en wanneer het in jouw leven past. Ook als je ’s avonds geen oppas hebt bijvoorbeeld.

Wat ik als teacher enorm belangrijk vind in mijn lessen zijn:

 • persoonlijke aandacht
 • afstemmen op wat er in het moment nodig is
 • alignment
 • verbinding met jezelf
 • ruimte voor FUN
 • diepe ontspanning
 • respect voor het wijze lijf

  De lessen die je hier vindt, zijn natuurlijk eerder opgenomen, maar ook regelmatig in contact met of op verzoek van deelnemers. Vandaar ook dat je ook een flink aantal korte sessies van 10 – 20 minuten op het platform vindt. Daar was veel behoefte aan.

  Er zullen af en toe ook lessen toegevoegd worden. Jouw input wordt enorm gewaardeerd! Dus schroom niet om een verzoek te doen voor een bepaald thema in een les, of specifieke oefeningen bij klachten. Ik kijk dan wat mogelijk is en wat past.

Ideaal om je dag energiek & ontspannen mee te beginnen of beëindigen. Geen oppas hoeven regelen als je kind slaapt. Of misschien wel een heerlijke inspiratiegever wanneer je als ondernemer thuis werkt.

Lekker in jouw eigen omgeving in stilte of met muziek die JIJ fijn vindt. Of… in de tuin?!

Hoe werkt het?

Wanneer je je ingeschreven hebt, krijg je toegang tot aan de online lessen krijg je toegang tot het platform waar je alle lessen vindt. Overzichtelijk per soort les.

Omdat je de ene keer meer tijd zal hebben als het andere moment zal je er lessen van verschillende lengtes vinden. 

Zolang je abonnement loopt, kun je zo vaak als je wilt de lessen volgen.

Wat levert regelmatig Pilates & Yoga je op?

 • Meer kracht en lenigheid
 • Verhoogd lichaamsbewustzijn
 • Meer vertrouwen in jezelf en je lijf
 • In zeer veel gevallen vermindert het klachten in je rug, nek en schouders. Let wel. Soms voel je de pijn eerst meer, omdat je je bewuster van spanning in je lijf wordt. Daarna vermindert het. En je kunt ook gewoon spierpijn ervaren natuurlijk.
 • Beter kunnen ontspannen
 • Sneller uit je hoofd in je lijf kunnen komen
 • Beter naar je intuïtie / gutfeeling / je (inner)voice kunnen luisteren
 • Je energieker voelen

Nu weet ik dat je op meerdere plekken online lessen kunt volgen. Waarom zou je dan kiezen voor les volgen bij mij? 

 • Het maakt niet uit welk niveau van conditie, kracht & lenigheid je hebt. Ik geef altijd heel veel opties. Kies voor de optie die in het moment bij jou past.
 • Veel aandacht voor techniek, ademhaling & lichaamsbewustzijn
 • Je docente heeft tien jaar ervaring
 • Je hoeft niet te kiezen tussen Yoga & Pilates. Hier kan het allebei! Sterker nog zowel Yin als Yang is vertegenwoordigd. En ook combineer ik Yoga en Pilates in Yogalateslessen.
 • Lessen eindigen altijd met een moment ontspanning
 • Je vindt lessen van verschillende lengtes. Ook fijn als je een keer wat minder tijd hebt.

Wanneer moet je juist NIET voor mij kiezen?

Say what Leonie, ga je dat ook zeggen? Ja dat doe ik. Ik houd van transparantie en wil vooral dat het een fijne ervaring voor je wordt. Makes us both happy!

 • Als je een drillmeister als docente wil
 • Als je heel hard wil zweten en knallen
 • Als je af en toe Engelse woorden tussen het Nederlands niet trekt
 • Als je zoekt naar zeer gelikte filmpjes. I keep it simple, het gaat om de inhoud.

Dan wil je natuurlijk ook nog gewoon weten wat het kost. Ja toch? Het antwoord: € 18,88 per maand.

Dit abonnement is overigens per maand opzegbaar. Wil je opzeggen dan doe je dit per mail een week voor de volgende kalendermaand. Easy does it!

Testimonial

“Ik ben de lessen bij Leonie gaan volgen omdat ik Pilates en yoga wilde doen op momenten die mij uitkomen. Door mijn drukke gezinsleven komen lessen in een yoga school vaak net niet lekker uit. 
Naast de langere lessen zijn er ook veel toch uitdagende lessen van rond de 30 min, dus zelfs bij weinig tijd kan je toch even lekker bewegen en even tijd aan jezelf besteden.
De lessen zijn veelzijdig en goed te volgen ook als je niet ervaren bent! “
Kirsten


Wil je aan de slag? Meld je hier aan . Natuurlijk kun je me mailen via leonie@samenraken.nl als je nog vragen hebt. Hieronder vind je alvast wat veel voorkomende vragen.

Veel voorkomende vragen:

Ik ben zwanger. Kan ik deelnemen? Het eerste trimester kan dat in de meeste gevallen prima. Daarna raad ik Pilates je af. Zeker online. Sommige oefeningen zijn dan namelijk niet geschikt. Ook in de Yoga zijn niet alle assana’s geschikt of prettig. Er bestaat overigens wel Zwangerschapspilates & Zwangerschapsyoga. Daar wordt rekening gehouden met wat wel en niet veilig is. 
Ik heb al heel lang niet gesport, kan ik deelnemen? Ja hoor, geen probleem! Ik geef altijd heel veel opties zodat zowel de beginner als de wat meer gevorderde deelnemer deel kan nemen. 
Ik heb veel last van mijn rug, kan ik meedoen? Pilates wordt heeeeel vaak aanbevolen bij rugklachten en kan je dus enorm helpen. Twijfel je of het in jouw geval een goed idee is? Vraag dan om advies bij je (behandelend) fysiotherapeut. 
Ik ben hypermobiel of heb fibromyalgie. Is Pilates of Yoga iets voor mij? JA, ja en nog eens ja. Ik ben zelf hypermobiel en voormalig fibromyalgiepatiënte. Pilates heeft mij enorm geholpen en ook veel mensen met deze klachten die mijn lessen volg(d)en. Waarom? Ik leer je te luisteren en samen te werken met je lichaam en je grenzen te voelen. Daarnaast bouw je kracht op. De combinatie van Pilates & Yoga is helemaal Powerful.
Ik ben totaal niet lenig. Is Pilates of Yoga dan wel wat voor mij? Juist wel! Sowieso gaat het totaal niet om hoe ver je kunt. Door regelmatig Pilates & Yoga te doen wordt je vanzelf iets leniger. En dan nog, ieder lijf is verschillend. En dat is okay!
Is Pilates & Yoga alleen voor vrouwen? Nee! Ik richt me vooral op vrouwen, maar dat betekent niet dat je als man niet welkom bent. Integendeel!
Ben ik te oud voor Pilates of Yoga? Ik heb les gegeven aan deelnemers van 9 t/m 81 jaar. Leeftijd is niet zo belangrijk. Zolang je je er goed bij voelt: DOEN!
Wat is het verschil tussen Yoga en Pilates? Yoga is veel ouder dan Pilates. Joseph Pilates ontwikkelde Pilates tijdens gevangenschap om gezond te blijven. En gaf zijn medegevangenen ook les. Pilates is een bewegingsleer die ook put uit Yoga vandaar de overeenkomsten.Yoga is veel meer dan de houdingen (asanas) die je op de mat uitvoert. Yoga is een levenswijze. Ook verschilt de ademhaling. Bij Yoga adem je in en uit door je neus. Bij Pilates in door je neus en uit door je mond. 
Eindig je je lessen met een ontspanning? Ja, altijd! Het is het moment waarop de hele les kan integreren en je ontspanning helemaal toe kan laten.

Klaar om te starten?Liefs,
Leonie